NAŠ TIM

NAŠ TIM

Da sve trke proteknu na najbolji način stara se naš ALFA TRAIL tim sastavljen od mladih ljudi, različitih zanimanja i interesovanja. Sigurni smo da ste ih na trkama barem sretali, a ovo je prilika da o njima saznate i nešto više.

Nevena Stojaković,

predsjednica Udruženja građana “Kozara Ultra Trail”
 • Diplomirala na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Banjaluci
 • Fitness trenerica
 • Aktivna humanitarka
 • Dobrovoljna davateljka krvi.

Idejna autorka i organizatorka trka na kojima ste učestvovali. U Alfatrail timu zadužena za logistiku, planiranje staza i osmišljavanje projekata u kojima brojni mladi ljudi i oni koji se tako osjećaju učestvuju u stvaranju srećnijeg društva.

Aktivno istražuje prirodne ljepote Bosne i Hercegovine, markirala veliki broj staza na području Banjaluke i okoline, a posjeduje track za nekoliko stotina staza.

Ukoliko želite nove avanture na Vama nepoznatim stazama, znate kome da se obratite.

Nevena Stojaković

 

Nedeljko Gavranović

 

Nedeljko Gavranović,

koordinator za rad volontera
 • Maturant Medicinske škole u Banjaluci
 • Dugogodišnji član folklornog ansambla

„Tata za volontere i volonterke“ – radi na obuci volontera i volonterki na trkama, učestvuje u medijskom predstavljanju organizacije, vodi društvene mreže, priprema vaše startne pakete i mjeri vaše vrijeme.

Ako vam treba bilo kakva informacija na terenu, često možete čuti Nevenu da kaže: „Pitaj Nedeljka!“

Milica Kudra,

promoterka trka
 • Maturantkinja Gimnazije Banjaluka

Alfatrailovo „lice sa naslovnice“ – promoviše trku kao foto–model fotografisanjem, priprema logistiku i radi sa novim volonterima.

Milica Kudra
Maja Brkić

 

Maja Brkić,

volonterka logistike
 • Učenica Medicinske škole u Banjaluci
 • Volonterka Crvenog krsta

Po godinama života jedna od najmlađih volontera, a po stažu jedna od najstarijih – predaje prvu pomoć, uređuje i naš blog, a najveći dio okrepe na trkama pripremljen je upravo zahvaljujući njoj

Saška Subić,

fotografkinja
 • Profesionalni vojnik Oružanih snaga BiH
 • Studentkinja Fakulteta informacionih tehnologija
 • Planinarka i biciklistkinja

Sigurni smo da ste se svi bar jednom našli u Saškinom objektivu – već tri godine ovjekovječuje sve bitne momente sa naših trka i svim trkačima/trkačicama garantuje nezaboravnu vizuelnu uspomenu. Njene fotografije naljepši su element naše stranice.

Saška Subić

 

Vladan Malešević

Vladan Malešević,

šef kuhinje

Da li ste probali pasulj na Kozari, čorbu na Čemernici, kuhano vino na Winteru? – ako se pitate ko stoji iza ovih vrhunskih užitaka, odgovor vam se sada nameće sam. Osim toga što se brine da nakon trke nagradu dobiju i vaša nepca, Vladan učestvuje i u pripremi staza i logistike. Zaljubljenik u prirodu, višegodišnji planinar, penjač i društveni aktivista.

Milan Bajić,

kamerman

Zna se koja organizacija ima najbolje video snimke poslije trke – uz pomoć aparata, kamere, drona, ali i skejta Milan pravi maestralne snimke. Zadovoljstvo je u timu imati ovakvog profesionalca.

Milan Bajić

 

Milan Gligorić

 

Milan Gligorić

Dugogodišnji takmičar na našim trkama, a od ove godine i član Alfatrail tima – učestvuje u uređivanju web stranice i pripremi trke na terenu. Osim trčanja bavi se i humanitarnim radom. .

Radomir Mirković

Zaštitno lice trke „+1111 Vertical Race“ – iako trči svaku našu trku, svojski nam pomogne u realizaciji. Svi trkači su čuli za njegovu, dobro poznatu, „maksuziju“. Pobjednik je prve sezone Alfa lige 2020.

Radomir Mirković

 

Aleksandra Čolić

Aleksandra Čolić

Neopisivo zadovoljstvo je primiti medalju na cilju od prelijepe voditeljke programa – uz Aleksandru, sve patnje tokom trke na cilju postaju prošlost. Priprema logistiku trka i organizuje dekoraciju ciljnog mjesta.

Luka Čulić

Član tima sa najvećom međunarodnom reputacijom – vrhunski slikar, izlagao širom zemlje i u inostranstvu. Njegove slike krase mnoge pozate enterijere, a u Alfatrail timu brine se o uklanjanju markacija sa staza nakon svake trke, kako bismo uvijek opravdali naš epitet zaštitnika životne sredine.

Luka Čulić

 

SLAVKO GRUBAČ

 

SLAVKO GRUBAČ

 • Koordinator elektronskog mjerenja rezultata trke
 • Koordinator aktivnosti volontera

Biografija:

Diplomirao na Višoj elektrotehničkoj školi u Beogradu, smjer Računarska tehnika.

Neko vrijeme se bavio video produkcijom i grafičkim dizajnom i autor je nekoliko video reklama..

Pasionirani je ljubitelj prirode i hobiji su mu biciklizam i planinarenje!

Aleksandra Marić

 • Diplomirani Ekonomista biznis nafte, Moskva
 • Web Dizajner firme EastCode d.o.o. BL

Tim EastCode zaslužan je za profesinalni i kreativni dizajn web stranice Alfa Trail. Zahvaljujući tipografiji, ilustraciji, multimediju i fotografiji, dočarali su sve segmente Alfa Trail kako bi bila razumnjiva i prihvatljiva za sve njene učesnike i buduće saradnike. Sa divno uradjenom web stranicom tim EastCode-a pokazao je sve naše dosadašnje uspjehe kao i zanimljivosti koje nas tek očekuju!

 

Aleksandra Marić

 

icon-1.png

O nama

Našu organizaciju čine dugogodišnji sportisti, planinari, zdravstveni radnici, inženjeri, fotoreporteri, kamermani, žurnalisti, blogeri, web dizajneri i kondicioni treneri.
icon-2.png

Adresa

Vojvode Živojina Mišića 4778000 Banjaluka, BIH
icon-3.png

Kontak

logo-CMYK-e1612872132498.png

Zahvalnica

Sajt napravljen i održava se od strane firme EastCode d.o.o. BL

Copyright © 2021 AlfaTrail | Sva prava zadržana | Powered by EastCode