AKADEMIJA

AKADEMIJA

Ukoliko ste željni novih iskustava, sticanja zdravih navika, te novih poznanstava, naša škola trčanja je prava aktivnost za vas. Naš trener Duško Marić– Dule uvešće vas u svijet rekreativnog i profesionalnog trail trčanja.

Uz naše rekreativne trke, upoznaćete prirodne ljepote banjalučkog kraja.

Trail trčanje je trčanje po unaprijed određenim i označenim prirodnim terenima. Ovaj oblik rekreacije je u posljednih nekoliko godina doživio veliku popularnost kako profesionalaca tako i rekreatvaca. Trail trke karakteriše opuštena i pozitivna atmosfera drugih takmičara, druželjubivost i prirodno okruženje.

Nutricionistička, anatomska i fiziološka znanja koja ćete usvojiti na teoretskom segmentu akademije poslužiće vam kao odličan temelj za građenje trail tehnike usvojene na našim treninzima.

Monotoniju klasičnog treninga razbićemo stalnim promjenama lokacija vježbanja. U okviru škole vodićemo računa se o željama članova, te će biti uključene mini pripreme, odnosno kampovi na obroncima naših planina. Takođe, oformićemo kalendar zakazanih trka, kao i manja druženja naših članova.

Ukoliko želite da se prijaviti za našu školu, ili ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa njenim organizovanja, možete nas kontaktirati:

dulefitnes@gmail.com

ili telefonom na broj (+387) 66 017205 (Duško Marić)

DUŠKO MARIĆ

Biografija:TRENER

Diplomirani sportski trener, licencirani fitness trener ispred Evropskog fitness saveza. Dugogodišnji je atletičar i aktuelni rekorder RS u skoku u vis, a radio je i kao kondicioni trener u odbojkaškim klubovima “Borac” i “BL Volley”. Uz formalno obrazovanje, završio je i 10 stručnih edukacija iz oblasti body weighta, prevencije i rehabilitacije povreda i nutriciologije.

Duško Marić

 

icon-1.png

O nama

Našu organizaciju čine dugogodišnji sportisti, planinari, zdravstveni radnici, inženjeri, fotoreporteri, kamermani, žurnalisti, blogeri, web dizajneri i kondicioni treneri.
icon-2.png

Adresa

Vojvode Živojina Mišića 4778000 Banjaluka, BIH
icon-3.png

Kontak

logo-CMYK-e1612872132498.png

Zahvalnica

Sajt napravljen i održava se od strane firme EastCode d.o.o. BL

Copyright © 2021 AlfaTrail | Sva prava zadržana | Powered by EastCode